Indlæser Begivenheder

BÆNCH er et ungt dansk post-punk rockband, som udforsker en stemningsfuld og dynamisk rocklyd med internationalt potentiale. Mørke guitar elementer, ekspressive synthflader samt en melodisk og længselsfuld vokal skaber en storslået, upoleret og autentisk lyd, som lægger sig i et tomrum på den danske musikscene.

I sæsonen 2022/23 deltog BÆNCH i talentkonkurrencen Quasar Live, og til en skarp og ambitiøs finale på Jelling Musikfestival blev de udnævnt til vinderne af Quasar 2023. 

Gaffa skrev om bandets optræden i finalen:“De kan deres stadion-venlige postpunk til fingerspidserne. Bevæbnet med guitarer, trommer, synths og tjekkede frisurer virker de parate til at indtage langt større scener” 

Bandets debut single “Absence of Nothing” udkom i januar 2022 og er blevet spillet på P6 Beat og tilføjet til Spotifys redaktionelle playliste “Rock DK”. Singlen banede vejen for albummet “Presence of Everything” som udkom i februar 2022, et D.I.Y konceptalbum indspillet og udgivet af bandet selv.

BÆNCH har gæstet Smukfest 2023, SPOT 2022 og 2023, Uhørt 2023, samt deltaget i Frekvens Tour 2020, Quasar Live 2021/22 og Rock The Region 2022.

På SPOT 2023 spillede BÆNCH også en showcase med stor succes. Koncerten tiltrak et engageret og omfattende publikum og modtog rosende ord fra bl.a Gaffa og Bands of Tomorrow: 

“Forpint vokal med melodisk tungsind. Man rammes af en nedrivningskugle forklædt som lydmur. Hold da helt Manchester, hvor er der blevet leveret afstraffelse af Korg, Fenders og ikke mindst energiniveau.” (Gaffa)

 

Dørene og baren åbner kl. 19.00  – Koncerten starter kl. 20.00

Medlemmer af Vandel Musik- og Kulturforening har GRATIS adgang

OBS: Arrangementet er alkoholfrit

 

 

KØB BILLET