Hvem er vi?

Kenneth Faber
Kenneth FaberBestyrelsesformand
Jeg har boet i Vandel siden 2012, hvor jeg blev ansat som musiklærer på Vandel Efterskole. Jeg brænder for gode live-oplevelser, hvor nærvær og intimitet er i højsædet. Det kan vi med vores nye kultursal i Vandel. I dagligdagen kommer den lærere, elever og deres forældre til gode, men via mit engagement i Vandel Musik- og Kulturforening, vil jeg gerne være med til at formidle endnu mere godt livemusik ud til byens lokale borgere samt lokalsamfundet i øvrigt.
Erling Friis
Erling FriisBestyrelse
Jeg har boet i Vandel siden 1978, spillet et instrument siden jeg var 15 år, og min primære interesse er musik.
Jeg vil arbejde på at vi får et godt kulturliv i byen. Jeg husker tilbage på hvordan der virkelig skete noget i byen. Store høstfester på flyvestationen og byfester med optog hvor næsten hele byen deltog. Den ånd vil jeg gerne være med til at opbygge igen, da tiden er blevet en anden, og det er noget nyt der skal til.
Lars Houbak
Lars HoubakSekretær
Jeg har boet i Vandel siden 1986 hvor jeg blev ansat som gymnastiklærer på Vandel Ungdomsskole – nu Efterskole.
Jeg er formand for Firehøje IF og har i den egenskab været med til ”Flyt til Vandel” og indsatsen omkring Klimalandsby.
Som livslang gymnastik- og spinninginstruktør har jeg været storforbruger af musik til bevægelse.
Jeg har rejst Jorden Rundt og fortæller gerne store og små historier.
Det nye musik- og kulturhus må gerne styrke Vandel som et godt og righoldigt sted at leve. Det bakker jeg op om.
Jørn Bøndergaard
Jørn BøndergaardBestyrelse
Lokal Brugsuddeler og med stort kendskab til hvad der rører sig her.
Jeg vil gerne være med til at starte denne forening op.
Jeg kan se masser af muligheder for gode arrangementer i disse fantastiske lokaler.
Jeg opfordrer alle til at tage godt imod vores tiltag og venter bare på at komme igang med de spændende tiltag.
Jeg har boet i Vandel siden 1992, og pga. mit arbejde og fritidsliv kender jeg langt de fleste i lokalområdet.

“Vi ønsker at skabe et hus, der rummer alt fra hård rock til jazz.”

Kenneth Faber •