Indlæser Begivenheder
KØB BILLET

 

Vi glæder os til at byde One Love Marley Band  velkommen i Vandel Musik- og Kulturforening d. 23. februar 2024 kl. 20.00.
Dørene og baren åbner kl. 19.00

One Love Marley Band tilbyder en unik koncertoplevelse, og inviterer publikum indenfor i det særlige musikalske univers, som Bob Marley and the Wailers skabte tilbage i 70’erne.

I løbet af den korte karriere og Bob Marlyes alt for tidlige død i 1981 nåede bandet ikon status og spillede store stadionkoncerter over hele verden.

One Love Marley Band spiller Bob Marley som ingen andre i Danmark. Bandet har specialiseret sig i at spille med den originale feeling og dyrke de små detaljer, som smelter musikken sammen.

Musikken og de eviggyldige sange med budskaber om fred, oprør mod undertrykkelse og frem for alt kærlighed, rammer spot on i en samtid, hvor der er en længsel efter frihed og samhørighed. Følelser man får med sig hjem fra en OLMB-koncert.

Til koncerter oplever bandet, hvordan musikken i den grad favner og begejstrer det brede publikum i alle aldre. Nogle genopdager kærligheden til Bob Marley og til reggaemusikken, andre betages for første gang og vender ivrigt tilbage til næste koncert.

Dørene og baren åbner kl. 19.00  – Koncerten starter kl. 20.00

 

 

KØB BILLET